• 076 565 8897

Welkom bij

Drumschool Mark Eeftens

25 years of excellence

Drumles voor iedereen. Ontdek de kracht van ritme!

Wat je kan doen bij Drumschool Mark Eeftens:

Drummen als hobby

Je wilt leren drummen en kunnen meespelen met je favoriete muziek. Dat geeft een enorme kick! Het is nog leuker om dat live toe te passen in je band. Als je al in een band speelt helpen we je met je grooves, fills en solo's en het uitzoeken van nummers.

Drummen als beroep

Je wilt van drummen je beroep maken en verder in de muziekindustrie. Wij helpen je naar de auditie voor rock academie of conservatorium. Zit je daar al? Wij helpen je met het fine-tunen van je techniek en beweging en ook met je muziekheorie en solfège.

Drummen is gezond

Je kunt bij ons ook recreatief drummen, dus zonder huiswerk. Drummen is namelijk ook gewoon erg goed voor je hersenen, je hart en bloedvaten en voor je coördinatie. Wij helpen mensen met ADD, ADHD, Asperger, slechtziendheid en zwakke coördinatie.

Neem een kijkje bij Drumschool Mark Eeftens

En maak dan een afspraak voor gratis intake en proefles

Tama Drums

Drumschool Mark Eeftens wordt exclusief gesponsord door Tama Drums

Meinl Cymbals & Percussion

Drumschool Mark Eeftens wordt exclusief gesponsord door Meinl Cymbals & Percussion

Welkom!

Bij mooi weer kan je lekker buiten in de zon wachten.

Privéles

Drumles begint bij de leerling. Bij Drumschool Mark Eeftens geven we bij voorkeur privélessen omdat we de lessen optimaal aan de leerling willen aanpassen.

Laatste blog post:

Ritme zit in alles en iedereen. Ontdek, ontwikkel en geniet!

23 januari 2017 No Comments

Hallo drummers

Ritme is overal aanwezig. Het uitdijen en inkrimpen van het heelal over miljarden jaren is een enorm kosmisch langdurend ritme en voor ons niet zichtbaar. Wel zien we de ritmes van de seizoenen, eb en vloed, dag en nacht en we dansen samen met de maan en de planeten ritmisch om onze zon. Ritme is […]