• 076 565 8897
  • info@drumschool.nl

Welkom bij

Drumschool Mark Eeftens

29 years of excellence

Drumles voor iedereen. Ontdek de kracht van ritme!

Wat je kan doen bij Drumschool Mark Eeftens:

Drummen als hobby

Drummen als hobby

Je wilt leren drummen en kunnen meespelen met je favoriete muziek. Dat geeft een enorme kick! Het is nog leuker om dat live toe te passen in je band. Als je al in een band speelt helpen we je met je grooves, fills en solo's en het uitzoeken van nummers.

Drummen als beroep

Drummen als beroep

Je wilt van drummen je beroep maken en verder in de muziekindustrie. Wij helpen je naar de auditie voor rock academie of conservatorium. Zit je daar al? Wij helpen je met het fine-tunen van je techniek en beweging en ook met je muziekheorie en solfège.

Drummen is gezond

Drummen is gezond

Je kunt bij ons ook recreatief drummen, dus zonder huiswerk. Drummen is namelijk ook gewoon erg goed voor je hersenen, je hart en bloedvaten en voor je coördinatie. Wij helpen mensen met ADD, ADHD, Asperger, slechtziendheid en zwakke coördinatie.

Neem een kijkje bij Drumschool Mark Eeftens

En maak dan een afspraak voor gratis intake en proefles

Tama Drums

Tama Drums

Drumschool Mark Eeftens wordt exclusief gesponsord door Tama Drums

Meinl Cymbals & Percussion

Meinl Cymbals & Percussion

Drumschool Mark Eeftens wordt exclusief gesponsord door Meinl Cymbals & Percussion

Welkom!

Welkom!

Bij mooi weer kan je lekker buiten in de zon wachten.

Privéles

Privéles

Drumles begint bij de leerling. Bij Drumschool Mark Eeftens geven we bij voorkeur privélessen omdat we de lessen optimaal aan de leerling willen aanpassen.

Laatste blog post:

Ritme zit in alles en iedereen. Ontdek, ontwikkel en geniet!

23 augustus 2020 Geen reacties

Ableton Live bij DME

Nieuw: Beats maken in Ableton Live Vanaf seizoen 2020-2021 kan je bij Drumschool Mark Eeftens ook leren hoe je je eigen elektronische beats maakt in Ableton Live. Veel grote bands gebruiken Ableton Live als basis van hun liveset. Al op jonge leeftijd kun je de basic skills van Ableton leren gebruiken om je eigen beats […]

7 januari 2020 Geen reacties

Vakantierooster

Hier de vakanties voor 2020. We volgen waar mogelijk de schoolvakanties en plannen zó dat iedereen ongeacht de lesdag 37 of 38 lessen per seizoen heeft. Dat laatste is mede afhankelijk van de vakantiespreiding in Nederland: door het verschuiven van de zomervakantie heb je soms kortere en soms langere schoolseizoenen.

6 januari 2020 Geen reacties

Drumschool Mark Eeftens 28 jaar!

Na het in 1991 afronden van mijn studie aan het conservatorium van Rotterdam ben ik hard door gaan werken aan mijn grote droom. De plannen daarvoor had ik al veel langer. In januari 1992 begon ik officieel met een stuk of 15 leerlingen. Daarna ging het hard. Good old Rob van der List heeft tijdens […]